Despre noi

Am putea vorbi ”despre noi” ore în șir. despre cum a început totul, despre cum am evoluat – de la o micuță afacere de familie ce producea haine și articole din piele, la un brand reprezentativ de genți și poșete, despre cum am învățat să dezvoltăm o afacere și o comunitate în jurul nostru, despre momentele frumoase și momentele grele, despre cum suntem noi, cum ne vedem viitorul și cum ne unește această pasiune. da, am putea să vorbim ore întregi!

 

Dar ce facem aici, la Gamuza, nu este ”Despre noi”. Este ”Despre voi”. Pentru că, de la început, tot ce ne-am dorit a fost să oferim. Unicitate, originalitate, calitate, servicii personalizate. Dar asta își dorește toată lumea să ofere, nu? Și toată lumea se așteaptă să primească aceste lucruri. E firesc. Așa că noi le-am mai adăugat ceva. E un sentiment, o trăire, o stare de spirit, un vibe, o identitate: am adăugat atitudine. Pentru că să fii o Gamuza Girl este o atitudine! Care se vede în fiecare geantă ce pleacă din atelierul nostru și care se simte pe fiecare umăr ce o poartă.

 

Așa se naște un brand. Noi nu creăm doar un accesoriu, un articol de modă, o utilitate sau un element de vestimentație. Noi creăm atitudine. Și da, o facem sub formă de genți și poșete. Fiecare gândită altfel, fiecare cu amprentă distinctă, fiecare cu propria personalitate, fiecare frumoasă, fiecare remarcabilă în felul ei.

 

Așa ca voi. Așa ca noi. Așa ca orice Gamuza Girl!

 

În asta credem și asta facem!

Anca și Carmen