De ce sa ne alegi produsele Gamuza

Design Unic! / 95%
Garantia Produselor / 99%
Calitatea Materialelor / 92%
Cine suntem?

Totul a inceput prin anii ’90, cand firma Capra Neagra Sib a venit pe piata cu o gama larga de confectii din piele pentru femei si barbati. La aceea vreme, piata cerea produse noi, de calitate si la preturi accesibile. Odata cu trecerea aniilor, pretentiile si dorintele firmei in ceea ce priveste productia cresc, astfel Capra Neagra Sib s-a gandit sa scoata pe piata si altceva, diferit de confectii, un brand pt genti care sa se adreseze exclusiv femeilor.

Brandul Gamuza este pe piata din anul 2006 si se ocupa exclusiv de producerea si comercializarea posetelor din piele naturala. Si pentru ca pune pret pe calitatea produselor, atat accesoriile cat si materia prima folosita la confectionarea posetelor provin tocmai din Italia.

Suntem o echipa tanara, dinamica, cu angajati specializati si experienta in domeniu. Cum femeile au mereu nevoie de o geanta noua, venim noi cu posete originale, indraznete dar si practice in acelasi timp potrivite pentru orice ocazie. Punem la dispozitie o gama larga de produse de la posete de zi pana la posete pentru ocazii speciale, posete plic toate disponibile intr-o varietate de culori, texturi si numai din piele naturala. Fiecare poseta -plic este unicata, iar unele dintre acestea sunt lucrate manual.

Produsele noastre se adreseaza femeilor de toate varstele, moderne, independente si feminine.

Pentru a intretine o legatura stransa cu proprietarii de magazine unde ne comercializam produsele, administratorul firmei se ocupa exclusiv de urmarirea produselor livrate si intretine o comunicare stransa cu acestia. Firma a participat si participa in continuare la cele mai importante targuri si expozitii organizate in tara.

Anca Roman
Designer
Contact:
office@gamuza.ro
Tel: 0722 660 114
0746 740 909

Certificam calitatea, tuturor creatiilor noastre

Design unic realizat cu materiale de cea mai buna calitate! Nu o spunem noi , clientii nostrii!

Lasă un răspuns